GSM zender - Pro +

€ 649,95
Magazijnvoorraad
SKU
7851
  • Binnen 3 uur en 43 minuten besteld, vandaag gratis verzonden
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • 2 jaar garantie
Mitch

Bel productspecialist Mitch Bereikbaar tot 17:00 uur

030-6303631
Alternatieven: GSM zender - Pro +

De gsm zender pro+ heeft een zeer hoge kwaliteit Knowles microfoon welke enkele centimeters is verlengd. Door deze flexibele knowles microfoon is de gsm zender pro+ zeer goed weg te werken waarbij enkel de microfoon in de ruimte hangt welke u wilt monitoren. Tevens is het bij deze gsm zender mogelijk dat de gsm zender het door u voorgeprogrammeerde telefoonnummer belt wanneer er geluid wordt waargenomen.

Hoe werkt de gsm pro+:
Wanneer u naar het nummer van de simkaart in de gsm zender belt schakelt het systeem zich zonder 'klik' of dergelijke in en u kunt op deze manier direct onopvallend afluisteren. De standby tijd van de mini gsm zender bedraagt tot 70 dagen en u kunt tot 25 uur inbellen. Wanneer u het apparaat op netstroom aansluit is dit vanzelfsprekend niet van toepassing en kunt u onbeperkt afluisteren. Wel is het niet aan te raden het apparaat continue op netstroom aan te sluiten voor langere tijd omdat de batterij hiervan kapot gaat op ten duur.

Geluidsdetectie gsm zender Pro+:
De afluister zender is zo in te stellen dat u door de zender gebeld wordt wanneer er geluid in de ruimte waar de zender ligt wordt gedetecteerd. U legt de zender bijvoorbeeld in uw slaapkamer neer en wanneer iemand de slaapkamer binnen komt en hier geluid produceert zal u direct worden gebeld door de afluister zender. U kunt wanneer deze functie is aangezet nog steeds de afluisterzender bellen en meeluisteren.

Knowles microfoon gsm zender Pro+:
Deze gsm zender is met een merk microfoon van Knowles uitgerust waardoor de microfoon gevoeligheid stukken beter is dan bij andere gsm zenders. Niet alleen het bereik van de microfoon is hierdoor beter, maar ook de verstaanbaarheid van gesprekken. 

3M bevestigingstape:
De gsm zender pro+ wordt geleverd met 2 stukjes 3M tape waarmee u de gsm zender gemakkelijk op een willekeurige ondergrond kunt plakken. Wel dient u er rekening mee te houden dat de gsm zender pro+ niet waterdicht is.

Optionele telefoonrecorder:
Met onze telefoonrecorder met artikelnummer SKU 7551 is het mogelijk met uw iPhone of andere smartphone direct de geluiden op te nemen wanneer u inbelt naar de gsm zender. Op deze manier kunt u dus bepaalde stukken even opnieuw luisteren wanneer u het niet gelijk goed heeft gehoord of gebruiken als bewijs.

Inhoud verpakking:
GSM zender Pro+
Adapter met laadkabel
3M bevestigingstape
Handleiding


Sitcon accepteert geen aansprakelijkheid voor het onjuist of onwettig gebruik van de door ons aangeboden spionage producten en adviseert iedereen voor aankoop en gebruik na te gaan of inzet van het product legaal is in het land voor het gewenste gebruik en toepassing.

Kenmerken: GSM zender - Pro +

Product Naam:GSM zender - Pro +
Art.nr.:7851
Oplossingen voor::Ruimtes afluisteren
Simkaart slot:Ja
Alarm notificatie:Call
Geluidsdetectie:Ja
Microfoon:Ja
Microfoon gevoeligheid:10 - 15 Mtr
Stem filter:Ja
Batterij:Ja
Batterij type:Li-ion oplaadbaar
Batterijduur tot::1 - 2 dagen
Batterijduur standby:4 - 8 weken
Opname functie:Nee
Adapter voltage:5 volt
Lengte mm:52
Hoogte mm:16
Breedte mm:32

Reviews: GSM zender - Pro +

Nog geen product reviews. Schrijf nu de eerste review!
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:GSM zender - Pro +
Uw waardering

Vragen:

Nu bestellen:

GSM zender - Pro +

Google
Sitcon Betaalmogelijkheden Winkels

© 2007 - 2019 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.8 / 10 = 98 beoordelingen