• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Horloge spy camera - Sport 2

Waardering:
80% of 100
€ 199,95
Magazijnvoorraad
SKU
7441
  • Klanten beoordelen ons met een 8.6 op basis van 155 reviews
  • Ervaren klantenservice en 2 jaar garantie
Dominic

Bel productspecialist Dominic

030-6303631

Video: Horloge spy camera - Sport 2

Alternatieven: Horloge spy camera - Sport 2

Beschrijving: Horloge spy camera - Sport 2

Met dit HD spy horloge kunt u nu ook filmen in het donker! Door middel van een extra lichtgevoelige chip met kan je in het donker met dit Full HD camera horloge tot nog wel 3 meter duidelijk video opnames maken. Buiten de nachtzicht functie heeft dit High definition spy camera horloge ook een zeer hoge resolutie van 1920 x 1080 pixels en maar liefst 32 GB intern geheugen.

Nachtzicht HD spy horloge:
Dit HD spy horloge is uitgerust met een lichtgevoelige chip waarmee je in het donker kunt filmen, maar ook met schemer veel betere video opnames krijgt. 

32 GB geheugen HD spy horloge:
In tegenstelling tot veel andere HD spy horloges die 4 of 8GB geheugen hebben heeft dit HD camera horloge maar liefst 32 GB geheugen (16 GB optioneel). Dit is ook wel nodig, omdat door de lichtgevoelige chip en de hoge resolutie veel geheugen per minuut filmen wordt gebruikt. Met het 32 GB geheugen is in ieder geval de batterij eerder leeg dan het geheugen vol is en kan je optimaal van alle functionaliteiten van dit HD spy horloge gebruik maken.

Geluidsherkenning HD spy horloge:
Dit HD spy horloge heeft als enige horloge camera een functie geluidsherkenning waardoor het horloge pas begint met filmen als er geluid is gedetecteerd. Hoewel dit de batterijduur niet aanzienlijk verlengd kan het wel tijd schelen bij het afkijken van de video bestanden.


Full HD 1080P HD spy horloge:
Het filmen in full HD kan met dit spy horloge wat een resolutie heeft van 1920 x 1080 pixels en filmt met 30 frames per seconden. Natuurlijk is het nog niet zo mooi als met een normale HD videocamera, maar die zijn dan natuurlijk ook minstens 10 x zo groot. Voor een spycam is het op dit moment de hoogst mogelijke resolutie die beschikbaar is.

De techniek HD spy horloge:
In het HD spy horloge zit een camera module met onopvallende lens en een extra batterij die de camera module van stroom voorziet. Deze batterij is tot wel 1000x oplaadbaar. Het HD camera horloge werkt voor de rest ook als gewoon horloge en heeft dus ook een normale batterij voor het uurwerk die eens in de zoveel tijd dient te worden vervangen. Verder is ook het bandje is te veranderen met elk standaard horloge bandje.

De bediening HD spy horloge:
Met de knoppen aan de zijkant van het HD camera horloge start en stopt u de video opname welke op het interne geheugen van het horloge worden opgeslagen.

Uitkijken video beelden HD spy horloge:
Om de bestanden te bekijken sluit u het HD spy horloge aan op een computer, die het spy horloge zal herkennen als externe harde schijf. De video bestanden zullen worden weergeven en deze zijn met elke media player af te spelen. Je hebt hiervoor geen aparte drivers of dergelijke nodig. De videobeelden zijn over te zetten naar je computer of bijvoorbeeld te kopiëren naar een cd-rom.

Overige functies HD spy horloge camera:
- Voice recorder
- Webcam
- Fototoestel 4032 x 3024 pixels
- Datum & tijd stempel

Inhoud verpakking:
HD spy horloge camera
USB lader
Handleiding

Kenmerken: Horloge spy camera - Sport 2

Made in: China
Soort: Camera met interne opname
Resolutie: 1920 x 1080 (Full HD)
Nachtzicht: 0 - 5 Mtr
Filmen door glas: Nee
Waterproof: Binnen en buiten geschikt
Opname functie: Intern geheugen
Max. geheugen: 32 GB
Bewegingsdetectie: Nee
Batterij: Ja
Batterij type: Li-ion oplaadbaar
Batterijduur tot:: 1 - 3 uur
Lengte mm: 50
Hoogte mm: 50
Breedte mm: 17
SKU: 7441
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Horloge spy camera - Sport 2
Uw waardering

Vragen:

Nu bestellen:

Horloge spy camera - Sport 2

Horloge spy camera - Sport 2

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 155 beoordelingen