• Winkels in Utrecht en Maaseik
  • Specialist sinds 2007

Knoopcamera set ELITE (B)

Vanaf € 989,90

Magazijnvoorraad

SKU
9211
  • Utrecht
  • Maaseik
Knoopcamera set ELITE (B) aanpassen
Knoopcamera Pro   + € 289,95
Portable Wi-Fi DVR met touchscreen   + € 699,95

* Verplichte velden

€ 989,90

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Klanten beoordelen ons met een 8.7 op basis van 555 reviews
  • Ervaren klantenservice en 2 jaar garantie
  • Specialist sinds 2007 Thuiswinkel Waarborg Sitcon
  • Klanten beoordelen ons met een 8.7 op basis van 555 reviews
  • Ervaren klantenservice en 2 jaar garantie
  • Specialist sinds 2007 Thuiswinkel Waarborg Sitcon
Mitch

Bel productspecialist Mitch

030-6303631
Sitcon winkels
Alternatieven: Knoopcamera set ELITE (B)

Beschrijving: Knoopcamera set ELITE (B)

Deze knoopcamera set  is de beste portable beveiligingscamera set die verkrijgbaar is. De set bestaat uit een professionele portable recorder (SKU 7598) en een 5V camera (SKU 7451) met Full-HD resolutie en 1/3 inch Sony chip lens. De mini bewakingscamera set heeft zeer professionele specificaties en is hierdoor uitermate geschikt voor TV werk door journalisten of het gebruik door mystery guests.

Hoe de knoopcamera set te gebruiken:
De camera kan rechtstreeks op de portable DVR aan worden gesloten middels de Din plug kabel die 5V out ondersteund en heeft maar 1 kabel nodig voor het doorgeven van de audio/video en stroom aan de recorder en is hierdoor makkelijk en snel aan te sluiten. De set komt met knoop en schroef camouflage. De knoop komt in plaats van een normale knoop in uw blouse of jas welke via het snoer naar de recorder loopt in uw (broek)zak en de video beelden opneemt.

Zeer lage lichtgevoeligheid camera:
Deze camera is door zijn lichtgevoelige lens van 0,03 lux F2.0 zowel overdag als 's nachts goed te gebruiken. Er dient wel een beperkte hoeveelheid licht aanwezig zijn, maar dit hoeft maar zo weinig te zijn dat zwakke straatverlichting of verlichting in een bar voldoende is.

Externe AGC microfoon:
De camera komt met een externe microfoon zodat gelijktijdig beeld en geluid kan worden opgenomen, maar is ook zonder deze microfoon te gebruiken wanneer er geen ruimte is voor het plaatsen van de microfoon of audio niet noodzakelijk is.

Din plug aansluiting:
De camera geeft de beelden met geluid door via de sterke kabel met Din plug aansluiting en krijgt hier tevens de voeding door. Er loopt dus maar 1 kabel vanaf de portable DVR naar de camera.

WDR functie:
Deze camera heeft een WDR functie wat betekent dat de lens van de camera zich kan scherpstellen op verschillende licht omstandigheden. Zo zal er bijvoorbeeld eventueel tegenlicht als voor een raam wordt gezeten worden gecompenseerd.

1 TB interne harde schijf:
In de recorder zit een compacte harde schijf van 1TB waarmee afhankelijk van de instellingen en de camera tot wel langer dan een week kan worden gefilmd. De portable DVR ondersteund tevens een SD kaart van maximaal 128 GB, zodat je makkelijk beelden van de harde schijf naar een SD kaart kunt overzetten.

4400 maH batterij:
De recorder wordt geleverd met een verwisselbare 4400 maH oplaadbare li-ion batterij waarmee de DVR tot 180 minuten kan filmen met een 2,5 inch jack plug 5V analoge camera en tot 120 minuten kan filmen met een Full HD Din plug camera.

Pre-event recording:
De recorder heeft een pre-record functie, waarmee tot wel 30 seconden van het 'stand-by beeld' voorafgaand aan de opname toegevoegd kan worden aan het video bestand. Op deze manier is de kans dat net die belangrijke shot is gemist een stuk kleiner.

Dubbele wachtwoord beveiliging:
Extra sterke beveiliging doormiddel van een wachtwoord ter voorkoming van het oneigenlijk overzetten of verwijderen van de video bestanden.

Permanente log file:
Vanaf het moment dat de recorder wordt aangezet totdat deze weer wordt uitgezet wordt er een log file in het systeem aangemaakt waar alle handelingen zijn opgeslagen. Deze kunnen achteraf met de film worden gebruikt als toevoeging, omdat het niet mogelijk is deze log file achteraf aan te passen en hierdoor aangetoond kan worden dat er geen wijzigingen zijn aangebracht in de video opname.

Wi-Fi IP functie:
Deze portable DVR maakt gebruikt van het 2,4 GHz Wi-fi netwerk wat aanwezig is op locatie of middels een wifi dongel. Na een succesvolle verbinding te hebben gemaakt is de recorder via de Smartphone App van afstand te benaderen voor live view. Het afspelen van de beelden is enkel op de recorder zelf of via de SD kaart mogelijk.

Inhoud verpakking:
1 x Touchscreen DVR 
1 x Camera met knoop / schroef camouflage
1 x USB kabel
1 x Oplader
1 x Hoes
1 x Oordopjes
1 x Oplaadbare batterij 
1 x AV kabel 5V
1 x AV kabel TV
1 x Kabel connector
1 x Din plug controller kabel

Kenmerken: Knoopcamera set ELITE (B)

Conformiteit: CE
Soort: Camera set bedraad
Resolutie:1920 x 1080 (Full HD)
Van afstand kijken:Ja, via beveiligde verbinding
Waterproof:Alleen voor binnen
Nachtzicht:0 - 5 Mtr
Kijkhoek graden: 60 - 75 °
Filmen door glas: Ja
Compatibiliteit: iOS, Android
Type verbinding: Wi-Fi (2,4 Ghz)
Opname functie: SD kaart, Harde schijf
Max. geheugen: 1 TB
Meegeleverd geheugen: 1 TB
Bewegingsdetectie: Ja, Post motion, Pre motion
Audio: Ja
LCD scherm: Ja, intern
Batterij: Ja
Batterij type: Li-ion oplaadbaar
Batterijduur tot:: 3 - 8 uur
SKU: 9211

Vragen:Knoopcamera set ELITE (B)

Reviews:
8.7
8.7 / 10
Thuiswinkel Zakelijk

Nu bestellen:

Knoopcamera set ELITE (B)

Knoopcamera set ELITE (B)

Reviews:
8.7
8.7 / 10
Thuiswinkel Zakelijk

© 2007 - 2023 - Sitcon