Pepperspray alternatief

€ 24,95
  € 22,95
Op voorraad
  • Klanten beoordelen ons met een 8.6 op basis van 642 reviews
  • Ervaren klantenservice en 2 jaar garantie
  • Specialist sinds 2007 Thuiswinkel Waarborg Sitcon
Marc

Bel productspecialist Marc

030-6303631

Kenmerken: Pepperspray alternatief

SKU7458

Dit pepperspray alternatief is een zelfverdedigingsspray bedoeld om een mogelijke aanvaller af te schrikken en te markeren met rode verf. Omdat pepperspray en traangas verboden zijn in veel landen is er veel vraag naar een goed alternatief. Deze legale variant op pepperspray heeft een inhoud van 40 ml en is 8,4 cm groot met een doorsnede van 3,5 cm. Door het compacte formaat is de verfspray makkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld een jas of tas.

Hoe werkt het Pepperspray alternatief?:
Na het verlaten van de verfspray uit het busje zal de rode vloeistof vrijwel direct na contact met het het gezicht zich omvormen tot een schuimige laag. Het beste is dit te vergelijken met het op schuimen van scheerschuim. Doordat de dader het zicht gedeeltelijk wordt ontnomen en mogelijk schrikt heeft u een vergrote kans heeft om weg te komen dan wel hulp in te schakelen. Verder geeft dit pepperspray alternatief een verhoogde opsporingskans, doordat de dader voor enkele dagen een rood gemarkeerd gezicht al hebben. Dit zal zelfs na intensief wassen niet direct verdwijnen.

Is dit een wapen?
Het pepperspray alternatief is geen wapen omdat er geen bijtende of andere stoffen in zitten. Het effect is het markeren en door het schuim een schrikreactie te veroorzaken, waardoor u afstand van de situatie kunt nemen.

Hoe vaak is het te gebruiken?
Het pepperspray alternatief is bedoeld voor eenmalig gebruik en is niet hervulbaar.

Chemische specificatie:
Preparation composed of non-toxic colour of food-quality in a mixture of solvents and propellent gas, typ aerosol spray. Geen van de componenten is giftig / bijtend.

Pepperspray alternatief is legaal in Nederland te gebruiken:
Het door ons verkochte pepperspray alternatief is legaal te gebruiken mits u het enkel in situaties gebruikt waar u door een persoon wordt aangevallen. Bij willekeurig gebruik kan u wel strafbaar worden gesteld.

Inhoud verpakking:
1 x Busje Pepperspray alternatief

Vragen:Pepperspray alternatief

Reviews
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk
sitcon-keuzehulp-beveiligingscamera

Bezoek ons
Winkels in Nieuwegein
en Maaseik (BE)

Alternatieven : Pepperspray alternatief

Persoonlijk alarm - Koord
Aanbiedingsprijs € 22,95 Normale prijs € 24,95
Persoonlijk alarm - Clip
Aanbiedingsprijs € 12,95 Normale prijs € 14,95

Nu bestellen:

Pepperspray alternatief

Pepperspray alternatief