• Winkels in Utrecht en Maaseik
  • Specialist sinds 2007

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordelingen

Deze klantenbeoordelingen zijn onafhankelijk en worden ingevuld via het Thuiswinkel Waarborg / Kiyoh. Kijk hier voor meer informatie

  • ANDRE
    10
    10
    25/01/2023
    Malderen
    Aanbeveling: Ja
    Positieve ervaring
    Geleverd volgens afspraak en veilige verpakking
  • Ousama
    8
    8
    25/01/2023
    Ledeberg
    Aanbeveling: Ja
    Goed
    Maar in de toekomst wil ik een groote pot hebben
  • Jelle
    8
    8
    22/01/2023
    Warnsveld
    Aanbeveling: Ja
    Prima dienstverlening!
    Artikel werkte eerst niet naar behoren. Werd gelijk opgepakt en een nieuwe gestuurd binnen een dag!
  • Eric De Wachter
    10
    10
    19/01/2023
    Mechelen
    Aanbeveling: Ja
    Top.
    Zeer snel geleverd en zeer tevreden van de aankoop.
  • Taco
    9
    9
    18/01/2023
    Beilen
    Aanbeveling: Ja
    Prima service
    apparaat dat ik bestelde bleek niet voorradig. In een persoonlijk telefoontje werd een alternatief aangeboden dat ook prima was.
  • Evelien
    10
    10
    14/01/2023
    Utrecht
    Aanbeveling: Ja
    Top
    Heel fijn! Duidelijke uitleg
  • R
    9
    9
    13/01/2023
    Lemmer
    Aanbeveling: Ja
    In orde
    Levering als beloofd.
  • Jean
    10
    10
    05/01/2023
    Oostende
    Aanbeveling: Ja
    Top firma
    Camera systeem besteld op donderdag, vrijdagmorgen al geleverd. Installatie verliep vlot dankzij de bijgevoegde informatie. Ik vond echter één instelling niet terug. Telefonisch contact opgenomen en werd direct door de deskundige geholpen. Een firma die ik zeker kan aanbevelen. A+++++
  • Ivar
    10
    10
    05/01/2023
    terneuzen
    Aanbeveling: Ja
    fijne zaak
    Fijne zaak, duidelijke website en snel bezorgd
  • gerrie
    9
    9
    02/01/2023
    Oudkarspel
    Aanbeveling: Ja
    Werkt perfect
    Werkt perfect
  • gaby
    10
    10
    30/12/2022
    Luinge
    Aanbeveling: Ja
    heel goed
    heel te vreden..
  • Jurriaan
    10
    10
    27/12/2022
    berchem antwerpen
    Aanbeveling: Ja
    goede service snelle levering goed materiaal
    Zie hierboven
  • Ronny Lenssens
    10
    10
    26/12/2022
    Scheldewindeke
    Aanbeveling: Ja
    Goed en vlotte levering
    Degelijk materiaal
  • Louwrens
    10
    10
    22/12/2022
    Tiel
    Aanbeveling: Ja
    Zeer prettige en proffesionele medewerkers!
    Zelf wat problemen ondervonden tijdens het in bedrijf stellen van cameradeurbel maar met begeleiding en hulp van een enorm vriendelijke medewerker (op zaterdag) is het toch gefixt. Nogmaals vriendelijk bedankt.
  • Madeleine Van Camp
    10
    10
    21/12/2022
    2160 Wommelgem Belgie
    Aanbeveling: Ja
    goed
    de bestelling ging vlot . De levering iets minder de besteller belt en gaat terug maar zijn auto zonder te wachten iedereen zit toch niet aan zijn deur te wachten . komt ook is niet kijken of hij het vanachter kan achter laten of bij de buren ;niks daar van een briefje in de bus waar je het kan gaan afhalen in een andere gemeente .
  • Dirk
    9
    9
    19/12/2022
    Diemen
    Aanbeveling: Ja
    Service was/is heel goed.
    Alleen hoop ik dat u de bezorging van uw producten niet meer laat doen door DPD. Ook eerste levering was voor mij niet goed. Ook met andere bedrijven geleverd door DPD zijn een drama. Je moet vroeg opstaan elke dag voor levering, om uit te vinden wanneer ze leveren. Dat is dan de dag dat ze leveren ontvang je een email. Ik heb nog nooit meegemaakt dat ze leveren op de tijd die ze aangeven in de email en nog vaker die dag niet geleverd en dan kan het nog dagen duren wanneer ze wel leveren. Meegemaakt: in email s’ochtends we komen tussen 12.00en 13.00 uur. Dan helaas, we komen tussen 19.00 en 20.00 uur. En dan toch niet en moet je nog 2 dagen wachten. Ze geven ook niet aan of het brievenbus post is! Dus moet ik huis blijven? Sitcon aanbevelen ja! dPD niet
  • Betty
    9
    9
    16/12/2022
    Amsterdam
    Aanbeveling: Ja
    Geweldige service en afhandeling
    Geweldige service en afhandeling
  • Evelien Coppens
    10
    10
    15/12/2022
    Giethoorn
    Aanbeveling: Ja
    Makkelijk om te bestellen
    Snelle levering ben zeker tevreden.
  • DK
    9
    9
    15/12/2022
    Kerkenveld
    Aanbeveling: Ja
    Prima voor elkaar
    Snelle bezorging. Goed product. Alleen het verpakken in de doos is rommelig. Gelukkig geen schade.
  • Guy
    8
    8
    02/12/2022
    Lokeren
    Aanbeveling: Ja
    goeie herstelservice
    mijn defecte deurbel is snel vervangen door een nieuw exemplaar
  • Bennie Blenckers
    7
    7
    02/12/2022
    Helmond
    Aanbeveling: Ja
    Snelle levering.
    Product is goed maar een slechte handleiding.
  • J
    10
    10
    23/11/2022
    Dirksland
    Aanbeveling: Ja
    Prima
    Goede service. Snelle verzending en bij vragen telefonisch prettig en deskundig te woord gestaan
  • Hans van der woude
    10
    10
    22/11/2022
    Rotterdam
    Aanbeveling: Ja
    super telefonisch geholpen bij instalatie
    op afstand geholpen top!
  • J. van zetten
    10
    10
    11/11/2022
    berkel en rodenrijs
    Aanbeveling: Ja
    Uitstekend!
    Ik heb hier een camerasysteem gekocht met 6 camera's. Het gehele systeem is van hoge kwaliteit met een waanzinnig scherp beeld!! Het systeem is heel uitgebreid in te stellen (personen herkenning, voertuig herkenning etc), helaas kwam ik er niet helemaal uit (ben een digibeet). Contact opgenomen met hun klanten service en een medewerker vroeg om de inlog gegevens en unieke nummer van de recorder. Binnen 10 min had hij alles voor mij ingesteld! Topper!!
  • Eva
    6
    6
    11/11/2022
    Bilthoven
    Aanbeveling: Ja
    OK
    OK
Reviews:
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk

© 2007 - 2023 - Sitcon