• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Klantenbeoordelingen

Deze klantenbeoordelingen zijn onafhankelijk en worden ingevuld via het Thuiswinkel Waarborg / Kiyoh. Kijk hier voor meer informatie

  • Martijn
    8
    8
    26/11/2021
    Uden
    Aanbeveling: Ja
    Goed
    Op tijd geleverd en goed product
  • Dirk
    1
    1
    23/11/2021
    Denderleeuw
    Aanbeveling: Nee
    Het toestel werkte niet
    Ik heb het terug gestuurd en wacht nu het resultaat af
  • Walter
    7
    7
    22/11/2021
    Rozendalesraat 111 Wingene
    Aanbeveling: Ja
    kan ik nog niet zeggen
    heb het nog kunnen plaatsen,ben geopereerd aan mijn schouder en kan niets doen,komt wel goed dank u mvg.Walter
  • stella
    8
    8
    21/11/2021
    Rijswijk
    Aanbeveling: Ja
    Gewoon goed
    Na defect product, nieuwe toegestuurd gekregen. Deze bleek ook! defect. Vervolgens winkel bezocht en weer nieuwe gekregen met extra set batterijen. Keurig opgelost.
  • Eric
    6
    6
    18/11/2021
    Aspelare
    Aanbeveling: Nee
    vlotte afhandeling terugzending niet werkend toestel. Geen afdoende handleiding beschikbaar?
    na telefonisch contact vlotte en vriendelijk behulpzame afhandeling voor terugzending van het niet werkend toestel ( ontvangen 1 week na aankoop ... DPD ) met ontvangst van nieuw toestel ( nu ontvangst na 1 dag ... DPD) aangekochte accessoire (extra geheugenkaart) bleek niet bruikbaar voor dit toestel ... terugname zou geen probleem zijn handleiding ontbreekt bij nieuw toestel ... kan misschien via mail nog bezorgd worden? wordt vervolgd ... mvg, ET
  • Hans
    9
    9
    17/11/2021
    Tiel
    Aanbeveling: Ja
    Goede uitleg en snelle levering.
    Goede uitleg en snelle levering
  • Benny
    10
    10
    15/11/2021
    Gent
    Aanbeveling: Ja
    Top kwailiteit
    zeer tevreden over de levering en de inhoud, systeem is ondertussen geïnstalleerd en werkt prima Top beeld kwaliteit.
  • Annette
    10
    10
    12/11/2021
    Nieuw Bergen
    Aanbeveling: Ja
    zeer positief de informatie en de verzending
    De telefonische informatie over het product was heel duidelijk. De persoon deed veel moeite om dingen op te zoeken. Zodoende heb ik het product ook gekocht. Het werd keurig geleverd met een uitgeprinte handleiding. Het product bevalt prima en doet wat het moet doen. Capeau.
  • Erik
    9
    9
    10/11/2021
    Genk
    Aanbeveling: Ja
    levering volledig volgens bestelling
    Top
  • hetty van lunteren
    10
    10
    27/10/2021
    Rotterdam
    Aanbeveling: Ja
    zeer goed telef contact en prima en snel verzonden
    1e telef contact was iets minder;employee gaf foutieve info maar na terugbellen prima snel verzonden en nog gratis kabel erbij gekregen
  • Leo
    7
    7
    27/10/2021
    San Fulgencio
    Aanbeveling: Ja
    Snelle en vlotte levering
    Ik woon in Spanje, via internet besteld en ongeveer vijf dagen later geleverd. Een uur vooraf gemeld welke tijd ze zouden afleveren
  • chris
    10
    10
    19/10/2021
    belgie
    Aanbeveling: Ja
    GEWELDIG
    Steeds behulpzaam en begripvol. snelle service
  • Mart
    8
    8
    19/10/2021
    NB
    Aanbeveling: Ja
    Makkelijk te installeren en doet wat ie moet doen!
    Makkelijk te installeren, zelfs voor iemand die niet heel handig is. 1 keer iets hoger afgesteld omdat er een kat onderdoor liep en verder geen valse meldingen meer gehad.
  • Ramon Jorge
    10
    10
    18/10/2021
    Zuid Holland
    Aanbeveling: Ja
    Heel goed and harde geluid
    De alarm is echt goed, en maakt voldoende geluid! Heeft ook afstandbedining en je kan aanpasen wat je wil en hoe je het wil Ik raad deze product zekker aan
  • Anton
    8
    8
    18/10/2021
    Krimpen aan den IJssel
    Aanbeveling: Ja
    Doen wat ze beloven.
    Makkelijk bestellen en snel bezorgen en wat er geleverd wordt is wat je wil krijgen. Dus goed snel en adequaat.
  • Jan Schoemaker
    10
    10
    18/10/2021
    ZWOLLE
    Aanbeveling: Ja
    Top, geleverd volgens afspraak.
    Snelle levering, klasse.
  • John van der Klamp
    8
    8
    11/10/2021
    Bodegraven
    Aanbeveling: Ja
    Goed
    Alles ging goed
  • Janus
    9
    9
    08/10/2021
    Ter Hoofd
    Aanbeveling: Ja
    Snelle levering
    Werd gebeld dat ze de camera al gingen instellingen op simkaart. Tevreden.
  • Bertus
    1
    1
    07/10/2021
    Steenbergen
    Aanbeveling: Nee
    Niet coulant zeer starre houding niet flexibel
    Een bestelling was geplaatst door ons, echter besloot onze verhuurder een alarminstallatie aan te leggen en konden wij zelf geen alarm aan leggen. Het was idd buiten 14 dagen we stelde voor dat wij een verlies zouden nemen maar het zonde is om materiaal in de stelling te leggen wat nooit gebruikt wordt. Nee dat kon niet beweerden ze, alleen je verkoopt het opnieuw met winst, nee je bekijkt het maar. Ik heb dit werkelijk nooit zo meegemaakt met een webwinkel/bedrijf, denk eerst heel goed na om bij dit bedrijf iets te kopen, materiaal zal best goed zijn de mensen er achter draait alleen maar om money
  • Ron
    9
    9
    06/10/2021
    Breda
    Aanbeveling: Ja
    Goede ervaring
    Levering volgens afspraak . Producten goed beschreven op de website. Eenvoudig te instaleren met mee gestuurde handleiding. Camera en recorder voldoet aan de verwachting.
  • ronny
    8
    8
    04/10/2021
    zonhoven
    Aanbeveling: Ja
    goed en snel
    alles positief
  • alex
    7
    7
    03/10/2021
    Oldebroek
    Aanbeveling: Ja
    Goed
    Levering goed , Nederlandse uitleg erbij. Kind kan de was doen
  • leo
    8
    8
    27/09/2021
    seymons
    Aanbeveling: Ja
    sitcon doet zeker het nodige!!!!!
    sitcon doet het nodige en meer, het is DPD die qua dienstverlening te wensen overlaat - dat is de reden waarom maar 8 gegeven wordt, sitcon alleen zou negen krijgen;
  • marcel
    10
    10
    26/09/2021
    Oldemarkt
    Aanbeveling: Ja
    Eenvoudig en goed
    Binnen 1 dag verzonden
  • Rob van Halm
    8
    8
    18/09/2021
    Ridderkerk
    Aanbeveling: Ja
    een bestelling zonder problemen
    na 2 dagen geleverd
  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2021 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 384 beoordelingen