• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Klantenbeoordelingen

Deze klantenbeoordelingen zijn onafhankelijk en worden ingevuld via het Thuiswinkel Waarborg / Kiyoh. Kijk hier voor meer informatie

  • peter QUIRIJNEN
    10
    10
    01/03/2021
    sprang-capelle
    Aanbeveling: Ja
    zeer informatief
    prima site
  • Marcel
    9
    9
    01/03/2021
    Hoorn
    Aanbeveling: Ja
    Prima service
    Besteld op Zaterdag, en maandag ochtend al in huis. Dat noem ik een Goede service.
  • Benny Swennen
    10
    10
    26/02/2021
    ALKEN, belgie
    Aanbeveling: Ja
    zelden zo'n goede en snelle service gekregen
    ik bestelde op vrijdag een opritverklikker, bleek dat die bij aankomst defect was, diezelfde dag nam ik contact op met Sitcon. ik mocht de defecte opritverklikker terug sturen (kosteloos) en zij stuurde mij een nieuwe opritverklikker op, dinsdag had ik die nieuwe al in mijn bezit. geen enkel probleem of discussie was er.
  • Nico
    8
    8
    25/02/2021
    Malmedy
    Aanbeveling: Ja
    Snelle levering
    Vond het alleen raar dat ik niet hoefde te ondertekenen met de i-deal betaling.
  • Ilona
    10
    10
    19/02/2021
    Born
    Aanbeveling: Ja
    Zeer goed
    Zeer goed
  • Danny
    9
    9
    18/02/2021
    Haarlem
    Aanbeveling: Ja
    Snel bezorgd
    Zeer tevreden alleen moest alleen een micro sd kaart apart bestellen dacht dat die er bij zat goede kwaliteit beeld
  • Hans
    10
    10
    11/02/2021
    Sint Willebrord
    Aanbeveling: Ja
    Super service!
    Had een persoonsalarm besteld en na ontvangst bleek het doosje waar de sos-knop in had moeten zitten leeg. Sitcon gebeld en de man, die mijn bestelling had verpakt, verontschuldigde zich en garandeerde mij dat deze dan de volgende dag zou worden geleverd. Daar was geen woord aan gelogen, want heb hem inderdaad netjes ontvangen.
  • Pedro
    9
    9
    09/02/2021
    Middelburg
    Aanbeveling: Ja
    Prima levering en goede kwaliteit
    Snelle levering en goede kwaliteit materialen. Op de website duidelijke informatie. De handleidingen zijn eveneens goed en installeren ging makkelijk. Vraagt wel even tijd omdat er echt veel mogelijkheden zijn om in te stellen.
  • Eric
    10
    10
    02/02/2021
    otterlo
    Aanbeveling: Ja
    prima
    gewoon goed, leveren snel, alleen werkt parketdienst niet mee, ivm zeer grote drukte bij bezorgen parketten, maar dan kan SITCON niets aan doen,
  • Erik
    10
    10
    30/01/2021
    Nijlen
    Aanbeveling: Ja
    zeer positief
    Goede prijs kwaliteit en vlotte levering. Foutje bij levering maar onmiddellijk opgelost. Tevreden klant.
  • Miroslaw Bialecki
    8
    8
    29/01/2021
    Inowroclaw
    Aanbeveling: Ja
    het werkt
    is goed zelf te plaatsen nadeel is wel dat er een aan en uit schakelaar achterop zit die je zo uit kan zetten
  • Jan
    10
    10
    28/01/2021
    Liessel
    Aanbeveling: Ja
    Dag na de bestelling binnen en goede kwaliteit!
    Goed
  • dienko blaauw
    10
    10
    21/01/2021
    Farmsum
    Aanbeveling: Ja
    redelijk goed
    het produkt is goed het zat aleen niet in de getoonde verpakking en de beschrijving was er niet bij voor de rest ben ik tevreden bestel er nog en camera bij
  • W Feddema
    10
    10
    21/01/2021
    Beltrum
    Aanbeveling: Ja
    doen wat ze beloven. snelle levering.
    besteld en de volgende dag al in huis. Dik tevreden klant!
  • Peter
    10
    10
    20/01/2021
    Almere
    Aanbeveling: Ja
    Gevonden wat ik nodig had
    Heb gevonden wat ik nodig had
  • Max
    10
    10
    15/01/2021
    Rijen
    Aanbeveling: Ja
    Zeer professioneel en accuraat
    Het geleverde product werkt boven verwachting goed. De omschrijving op de website is helder, duidelijk en accuraat. Ik kijk er naar uit om nog eens iets te bestellen in de toekomst.
  • Jans Engels
    1
    1
    15/01/2021
    MUNTENDAM
    Aanbeveling: Nee
    het is niet wat ik hadt verwacht
    kan er nog geen vogel met hooren.
  • Hans
    10
    10
    13/01/2021
    Echten
    Aanbeveling: Ja
    Uitstekende service en nazorg
    Na het installeren van een IR opritverklikker kreeg ik valse meldingen van de detectoren. SITCON stuurde direct een nieuw setje waarmee het probleem verholpen was. Uitstekende en snelle service.
  • Hans
    10
    10
    11/01/2021
    Didam
    Aanbeveling: Ja
    super
    super bedrijf, en snel met een vervangend product
  • Beatriz TORRES GARCIA
    8
    8
    11/01/2021
    Berlaar
    Aanbeveling: Ja
    perfect
    absoluut correcte afhandeling
  • Greet
    8
    8
    04/01/2021
    Oud-Turnhout
    Aanbeveling: Ja
    Goede aankoop
    Ik moest een last minute cadeau hebben en manueel apparaatje gekocht om je sleutels mee op te sporen. Mijn ervaring is zeer positief en diegene die het pakje kreeg was er al snel goed door geholpen.
  • T.
    10
    10
    02/01/2021
    Rotterdam
    Aanbeveling: Ja
    Prima ondersteuning en snelle levering
    Na telefonisch overleg over de juiste keuze, bestelling geplaatst en snel ontvangen. Prima beschrijving voor de inbedrijfstelling. App voor de camera's gedownload en alles werkt. Fluitje van een cent.
  • Basselé Patrick
    10
    10
    30/12/2020
    SINT-NIKLAAS
    Aanbeveling: Ja
    Levering in Warpspeed
    Geniaal in al zijn eenvoud, alles erop en eraan, tóch eenvoudig te installeren. Vandaag besteld. Morgen in huis, prima service
  • Goof Hagens
    9
    9
    29/12/2020
    ROOSENDAAL
    Aanbeveling: Ja
    Prima service
    Klacht is direct opgepakt, communicatie was wat te doen was goed. Vervolg van het traject is duidelijk gecommuniceerd en opvolging wat ook prima. Reparatie was blijkbaar niet mogelijk daarop is direct een nieuw toestel toegestuurd met de benodigde toebehoren.
  • Aart
    9
    9
    29/12/2020
    bunschoten
    Aanbeveling: Ja
    Levering en omschrijving handleiding waren goed.
    zie boven
  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2021 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 = 267 beoordelingen