Wekkerradio Wi-Fi mini camera PRO

  € 479,95
Op voorraad

Aanpasbare opties:

  • Klanten beoordelen ons met een 8.6 op basis van 642 reviews
  • Ervaren klantenservice en 2 jaar garantie
  • Specialist sinds 2007 Thuiswinkel Waarborg Sitcon
Gino

Bel productspecialist Gino

030-6303631

Kenmerken: Wekkerradio Wi-Fi mini camera PRO

ConformiteitCE
SoortCamera met interne opname, Wi-Fi IP camera
Resolutie1920 x 1080 (Full HD)
Kijkhoek graden90 - 95 °
Nachtzicht5 -10 Mtr
Filmen door glasNee
WaterproofAlleen voor binnen
CompatibiliteitiOS, Android
Type verbindingWi-Fi (2,4 Ghz)
Opname functieSD kaart
Max. geheugen32 GB
Meegeleverd geheugen8 GB
BewegingsdetectieJa
Alarm notificatiePush bericht
AudioJa
SchermNee
BatterijNee
Lengte mm16
Hoogte mm8
Breedte mm3,5
Gewicht214 gram
SKU7042

Deze design tafel klok met ingebouwde beveiligingscamera is een professionele camera met SD opname. In het linker speakertje zit een mini camera weggewerkt die met het blote oog bijna niet is te zien. De camera heeft een lage lichtgevoeligheid en kan filmen bij beweging of continue en zal de beelden met geluid opslaan op een micro SD kaart. Verder is via de smartphone APP direct mee te kijken.

Hoge kwaliteit opname:
De Full HD klok mini camera heeft een 1080P resolutie van 1920 x 1080 pixels bij 30 frames per seconde. De lens is zeer onopvallend weggewerkt in het linker speakertje van de tafel klok en is met het blote oog enkel van zeer dichtbij te zien.

Nachtzicht:
Doordat de alarm klok 

Opname op SD kaart:
Aan de achterkant van de tafel klok camera zit een klepje waar alle aansluitingen achter zitten. Hier zit onder andere de ingang voor de Micro SD kaart, waarbij een versie tot 32 GB kan worden gebruikt.

Tijd & datum stempel:
De camera heeft een datum en tijd stempel op elke video opname, waardoor het makkelijk is terug te zien wanneer iets gefilmd is.

Opname instellingen:
De tafel klok bewakingscamera kan met enkel het verzetten van een schuifje worden ingesteld op continue opname of opname bij beweging. Hoewel u met continue opname natuurlijk zeker niets mist heeft het opnemen op bewegingsdetectie als voordeel dat het aanwezige geheugen een stuk minder snel vol raakt.

Ook opnemen van geluid:
Zoals de meeste van onze mini bewakingscamera modellen heeft ook dit model een ingebouwde microfoon zodat ook hoort wat er wordt gezegd.

Bekijken beelden:
Het bekijken van de opgenomen beelden met de tafel klok camera kan de Micro SD kaart met de meegeleverde SD houder in uw computer te plaatsen. Deze zal de SD kaart dan herkennen als externe harde schijf en u kunt de beelden afspelen met een willekeurige media speler. Doordat de video bestanden in een .Avi bestand worden opgenomen zijn deze zowel af te spelen via de Windows en Mac computers, wanneer de SD afspeel mogelijkheid wordt gebruikt.

Geheel werkende klok:
De klok functie van dit product zijn met de inbouw van de camera niet verloren gegaan en hebben dus zijn originele functie behouden. Het is dus mogelijk de tijd in te stellen op deze klok.

Gebruik zonder Wi-Fi:
Het mooie aan deze camera is dat u kunt kiezen of u deze met Wifi gebruikt of zonder. De mini camera is namelijk ook zonder Wi-Fi te gebruiken en kan hierdoor zeer snel worden geplaatst. Aan de achterkant van de camera zitten drie schuifjes waarmee u de camera kunt aanzetten, bewegingsdetectie of continue opname kunt instellen en instelt of u het nachtzicht wilt gebruiken. De camera zal dan vervolgens volgens de instellingen direct beginnen met filmen en de beelden opslaan op de sd kaart.

Gebruik met Wi-Fi:
Optioneel is de camera via een smartphone App te benaderen door de camera op een Wifi netwerk aan te sluiten. Hierdoor is het het mogelijk de beelden live op een iOS of Android smartphone te bekijken en opgenomen beelden te downloaden. De mini camera maakt gebruik van een Cloud server en het is hierdoor niet nodig instellingen in uw router aan te passen zoals het openen van poorten. U heeft enkel het wachtwoord nodig van de Wi-Fi verbinding op de locatie waar u de bewakingscamera wilt plaatsen, omdat de camera via die Wi-Fi verbinding maakt met het internet.

Hoge kwaliteit van uit Taiwan:
Deze camera is van van hoge kwaliteit uit Taiwan, waar al jaren de beste mini camera modellen vandaan komen voor professioneel gebruik. Het verschil ten opzichte van Chinese mini camera modellen is direct te voelen aan het product en te zien aan de beeldkwaliteit en het gebruiksgemak.

Inhoud verpakking:
1 x Design klok camera PRO
1 x 8 GB micro SD kaart + adapter
1 x USB kabel
1 x Handleiding

Vragen:Wekkerradio Wi-Fi mini camera PRO

Reviews
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk
sitcon-keuzehulp-beveiligingscamera

Bezoek ons
Winkels in Nieuwegein
en Maaseik (BE)

Alternatieven : Wekkerradio Wi-Fi mini camera PRO

Nu bestellen:

Wekkerradio Wi-Fi mini camera PRO

Wekkerradio Wi-Fi mini camera PRO