Afluister Wi-Fi zender - 5V usb adapter

Afluister Wi-Fi zender - 5V usb adapter

Afluister Wi-Fi zender - 5V usb adapter

Magazijnvoorraad
SKU 6031
  • Klanten beoordelen ons met een 8.6 op basis van 609 reviews
  • Ervaren klantenservice en 2 jaar garantie
  • Specialist sinds 2007 Thuiswinkel Waarborg Sitcon
Mitch

Bel productspecialist Mitch

030-6303631

Kenmerken: Afluister Wi-Fi zender - 5V usb adapter

ConformiteitCE
Oplossingen voor:Ruimtes afluisteren
Alarm notificatiePush bericht
GeluidsdetectieJa
MicrofoonJa
Microfoon gevoeligheid5 - 10 Mtr
Stem filterJa
SpeakerNee
BatterijNee
Batterij typeN.v.t.
Batterijduur tot:N.v.t.
Opname functieNee
Max. geheugenN.v.t.
Max. opname geheugenN.v.t.
Adapter voltage110 - 220 volt
SKU6031

Deze wifi afluister zender weggewerkt in een werkende 5 volt usb lader verbindt u met het aanwezige wifi netwerk waarna u via de smartphone app direct mee kan luisteren wat er in de omgeving van de usb adapter wordt gezegd, maar ook de opnames kunt beluisteren. De Wifi afluister module kunt u zo instellen dat deze u een bericht stuurt als er geluid wordt waargenomen, maar u kunt de module ook laten opnemen bij geluid en de opgenomen bestanden later beluisteren en of downloaden. Hierdoor hoeft u niets te missen wanneer u een bepaalde ruimte wilt monitoren.

Onopvallend design afluisterapparatuur:
Ook al heeft iemand deze dus vast of de gehele dag voor zich liggen, dan nog zal deze 5 volt usb adapter met ingebouwde zender niet opvallen. Onze eigen technische dienst bouwt de gsm zender in en er zit dus geen gleufje of iets anders dat de werking verraad. Ook de functionaliteit USB poort is behouden gebleven bij het plaatsen van de wifi zender.

Geen beperking door batterijduur:
Doordat de ingebouwde wifi module direct wordt gevoed middels de voeding van de adapter hoeft u zich nooit zorgen te maken over een lege batterij.

Werkt de afluister wifi zender overal?
Om de wifi usb adapter te gebruiken dient u toegang te hebben tot het wifi netwerk wat aanwezig is op de plek waar u de module wilt plaatsen. Bij de eerste in gebruik name moet u namelijk via de app op uw telefoon dit wachtwoord invoeren. Vanaf het moment dat de wifi module succesvol verbinding heeft gemaakt met het wifi netwerk dan kunt u vanaf elke locatie ter wereld de module bereiken. Weet u het wifi wachtwoord op de locatie waar u de adapter wilt plaatsen niet? Wij adviseren u dan om de gsm versie te kopen of gebruik te maken van een mobiele router om zo uw eigen wifi netwerk te maken.

Opslag
De module beschikt over 32GB intern geheugen, goed voor 512 uur aan opnames.

Geluidskwaliteit wifi afluister zender:
Hoewel de geluidskwaliteit van deze wifi module stukken beter is dan andere modellen verkrijgbaar kan er door de 220 volt spanning toch enige brom in de lijn ontstaan. Hoewel de afluisterapparatuur door ons zo goed mogelijk in de adapter geïsoleerd is kan het geluid niet zo kraakhelder worden zoals bij sommige van onze losse gsm zenders. Het is eventueel bij onze winkels mogelijk de adapter te testen of de geluidskwaliteit voor u acceptabel is. U hoort dus de geluiden en stemmen gewoon verder wel goed.

Inhoud verpakking:
5 Volt USB adapter met afluister wifi zender
Handleiding

Let op: Dit product werkt alleen op 2,4 Ghz Wifi en dus niet op 5,8 Ghz. 

Let op: Dit product wordt door ons samengesteld en is hierdoor uitgesloten van herroepingsrecht. Neem graag vooraf telefonisch contact met ons op om de geluidskwaliteit te testen of kom langs in één van onze winkels.

Sitcon accepteert geen aansprakelijkheid voor het onjuist of onwettig gebruik van de door ons aangeboden producten en adviseert iedereen voor aankoop en gebruik na te gaan of inzet van het product legaal is in het land voor het gewenste gebruik en toepassing.

Vragen:Afluister Wi-Fi zender - 5V usb adapter

Reviews
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk
sitcon-keuzehulp-beveiligingscamera

Bezoek ons
Winkels in Utrecht (NL)
en Maaseik (BE)

Nu bestellen:

Afluister Wi-Fi zender - 5V usb adapter

Afluister Wi-Fi zender - 5V usb adapter